13.6.2011

Viikonlopun kuulumisia


Tokon MM-kisat 2011 Klaukkalassa

Muske katsomossa

Terra ja Antje

Frisian Gem Bastens Bouden "Terra"

Sunnuntaina olimme Musken kanssa katsomassa Toko-kisoja Klaukkalassa. Mieletön helle, joten pakko oli ostaa Muskellekin paikalla olevien koirien suosikkiasu, märäksi kasteltu froteetakki! Onneksi Imppareiden telttaan mahtui vielä suojaan kuumuudelta. Hyvin järjestetyt kisat ja hieno tapahtuma! Lähdimme kotiin Musken kanssa hieman ennen kisojen päättymistä, koska Terra oli tulossa hoitoon. Tokon SM 2011- kisojen tulokset löytyvät täältä.

Lotalle terveisiä Egyptiin: Terra viihtyy mainiosti, vaikka sunnuntai-iltana emme enää ehtineetkään uimaan, koska näille kulmille näytti tulevan ukonilma, joka ei sitten muutamaa jyrinää lukuunottamatta pahemmaksi yltynytkään. Illalla Terra haeskeli jonkin aikaa sopivaa nukkumapaikkaa, kunnes keksin laittaa sänkyni viereen vaaleansinisen, pentulaatikossa olleen peiton. Terra haisteli häntää heiluttaen peittoa muutaman minuutin, kunnes kellahti siihen nukkumaan nukkuen aamuun asti kuin tukki! Inahdustakaan ei kuulunut koko yönä. Ilmeisesti vanhat pentutuoksut edelleen olivat olemassa, vaikka peitto oli pesty:)) Aamulla sitten sain iloisen naamapesun.

Tänään on ollut pilvistä ja lämpötila oli laskenut jo +12 asteeseen. Onneksi aamulla ei vielä satanut, joten lähdin koko porukan kanssa parin tunnin metsälenkille. Terra oli aivan innoissaan metsälenkistä, vaikka on tietty metsässä ollut monesti ennenkin. Mutta tässä "korpimetsässä" taisi olla jotain erikoisen hyviä ja mielenkiintoisia riistan hajuja päätellen ainakin siitä, että Muske viipyi parikin kertaa taas melko pitkään jäljellä. Melkoisen matkan oli Muske tainnut juosta, koska kieli roikkui ja vesi maistui sen saapuessa lauman luo, vaikka ei ollut enää kuuma sää. Kesäkuvia on tullut otettua sen verran paljon, että taidan laittaa niille oman kansion Picasaan loppuviikosta. Jos vaikka päästäisiin Terrankin kanssa silloin uimaan.


Erittäin hyvin on tämä lauma tullut keskenään toimeen, ei ole tarvinnut Antjen kuin kerran eilen huomauttaa Terralle, kuka on tämän lauman pomo. Terra näyttäisi olevan hyvin "viriili", komea nuori herra, joka on etenkin tänään esitellyt Muskelle kovasti komeita muskeleitaan:)) Luulen, että Muskelle on tulossa melko pian juoksut. Mitään ei ole onneksi vielä näköpiirissä; heinäkuussa juoksuja vasta odotellaankin:))


Antjen tytär Etta oli viikonloppuna Pieksämäessä jälleen ROP-pentu. Vain hetkeä aiemmin Antjen isästä Kelmistä tuli myös Ruotsin Muotovalio! Onnea Ettalle ja Kelmille kuin myös heidän omistajalleen Liisalle!

On weekend I was looking for Obedience Fi Sch 2011 Competition with Muske. Terrible heat and hot weather, so most of dogs needed wet safety clothing against hot sun and heat, so did Muske. Yeasterday one of Antje´s son, Terra, came to us for a week when his Family spend Holiday in Egypt. More summer pictures about dogs on Picasa Web Album later on this week. Antje´s doughter Etta was BOS-puppy again on weekend´s Show. Just before this Antje´s father Kelmi became Swedish Shampion! Congratulations both of them and their owner Liisa Kotisalo, as weel!!!

Ei kommentteja: