18.10.2010

Antjen tiineys edennyt 8. viikkoon


Our sweet "pear" Antje, 7. gestation week


Antje on the end of 7. week


Our always happy Muske: "Do you think it´s my turn having puppies next year?"

Voiko tämä enää jännittävämmäksi mennä? No, kyllä varmaan..., mutta onneksi ei tarvitse jännittää enää kuin kaksi viikkoa! Viime perjantaina, eli 7. viikon keskivaiheilla/loppupuolella punnitsin Antjen, ja painoa oli kertynyt 3.3 kg normaalipainoon verrattuna. Mielenkiintoista nähdä, mikä mahtaa tuo lukema olla ensi viikolla ja sitten ennen synnytystä? Antjella on koko tiineyden ajan ollut kova ruokahalu eikä siis lainkaan ruokahaluttomuuskausia, mutta todennäköisesti viimeisellä tiineysviikolla alkaa valmistautuminen synnytykseen ja ns. mahalaukun tyhjennys. Ruoka-annokset on pidetty maltillisina, mutta pitänee vielä tällä viikolla tarjota hippusen enemmän ruokaa suositusten mukaisesti, jos ei sitten viimeisella viikolla ruoka maistuisikaan. Tänään hankin pentuvaa´an, sillä entinen on ilmeisesti muuton aikana mystisesti kadonnut.

8 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

kylläpä näyttää pentuja olevan, rouva on vähän pyöristynyt :) en tiedä kuinka paljon kuvaan voi luottaa mutta wau :D! IHQUA :DD

Frisian Gem Team kirjoitti...

Onneksi Antjella ei ole mitään nivelvaivoja, jotta jaksaa "taakan" kantaa, koska paino vielä oletettavasti lisääntyy - toivottavasti ei kuitenkaan paljon!???

Jemima kirjoitti...

Heh, kohtahan tuo menee kävelykin jo enemmän lyllertämiseksi kun maha melkein maata viistää ;)

Tuntuuko vielä mitään liikettä masussa?

Frisian Gem Team kirjoitti...

Niin sitä luulisi, mutta viimeksi tänään Antje vielä loikki metsässä suhteellisen ketterästi omaan tahtiinsa:)) Tosin on jo siirtynyt enemmän n. 10-vuotiaan Kissmon seuralaiseksi, ja nuori neiti Muske menee omia teitään. Maha on kyllä ISO, ja nyt on turkkikin oikein "näyttelykunnossa", eli paksu ja pitkä, mikä vielä lisää vaikutelmaa:))

Bimu kirjoitti...

Mitä kaikkea suuresta ja mahtavasta netistä löytyykään! =0)

Hirmuisesti onnea syntyvästä tuhinapesueesta!



* naapurin riisenit kera omistajan ;0)

Lotta kirjoitti...

En tiiä missasitko tuon Jemiman kysymyksen (joka muuten muakin kiinnostaa).eli tuntuuko mitään liikettä masussa?

Frisian Gem Team kirjoitti...

Hei naapurit!

Maailma on pieni, etenkin netissä:)) Mutta olipa kiva yllätys saada onnittelut naapureilta! Ja pentuja voi tulla katsomaan, kun ovat parin viikon ikäisiä!
t. Aila & koirat

Frisian Gem Team kirjoitti...

Juu, JOTAIN TUNTUU siellä oleilevan, määrästä en osaa sanoa vielä mitään:))