10.10.2010

7. tiineysviikko alkamassa



Poikkeuksellisesti kirjoittelen tänne jo tänään, enkä vasta alkuviikosta, jolloin siis alkaa Antjen 7. tiineysviikko. Alkuviikko tulee olemaan kiireinen, ja en malttanut olla julkaisematta tänään ottamiani kuvia. Kuvissa siis tuleva mamma paria päivää vailla kuusi viikkoa tiinenä! Eri kuvakulmista katsottuna vaikutelma hieman vaihtelee, mutta painoa on tullut kuitenkin normaalipainoon (10 kg) nähden lisää viime perjantain punnituksessa 2.4 kg. Joko meitä siis odottaa varsin iloinen yllätys tai sitten tyttöä on syötetty liikaa. Tosin olen pyrkinyt pitäytymään suositusten mukaisissa ruokamäärissä, ja kylkiluut sentään vielä tuntuvat:)) Antjen ruokahalu kuitenkin kasvaa koko ajan (mikäli enää mahdollista!!?), joten ensi viikolla taas nostan annosmäärää jonkin verran ja/tai lisään ruokintakertoja. Antje voi kaikin tavoin hyvin ja vaikuttaa tyytyväiseltä, tosin hieman on lenkeillä jo vauhti rauhoittunut. Viime viikolla tuli hankittua taas muutamia synnytystarvikkeita Koiran omasta apteekista, yksi lämmin karva-alusta koirakaupasta ja vaaleanpunainen ja -sininen makuualusta Masan kangaskaupasta Hyvinkäältä. Koiran omasta apteekista (ks. pennut) löysin synnytyksen ajaksi etsimiäni ns. kroonikkosuojia ja kertakäyttölakanoita, joissa toinen puoli muovitettu. Koiran oma apteekki löytyy tästä linkistä. , mikäli jotakin muutakin näissä asioissa askertelevaa asia kiinnostaa:))
Viikonlopun aikana Antje sai ensimmäisen Axilur-matokuurinsa. Oman annoksensa saivat siten myös myös pikkuiset pallerot istukan kautta sekä tietenkin perheen muut koirat, Muske ja Kissmo.


On these pictures our coming mother Antje on the end of 6. gestation week, so next week will be her 7. week. Antje has got 2.4 kg more weight, so far. It´s interesting to see what will be the result after few weeks!?

4 kommenttia:

Jemima kirjoitti...

Oi että, ihanan iso maha Antjella jo! Mahtaa olla melkoinen näky sitten viimeisillä viikoilla :)

Iloista loppuodotusta, ei montaa viikkoa enää!

Frisian Gem Team kirjoitti...

No juu, tuossa toisessa kuvassa maha näyttää ihan hirveän isolta, kuva ei muutenkaan ole parhaammasta päästä. Oikeasti maha on tällä hetkellä vain "melko iso". Tästä se kuitenkin vielä kasvaa, joten..., mielenkiintoisia aikoja eletään. Kotisivuilleni on tulossa ehkä realistisempia kuvia Antjesta piakkoin.
-Aila-

Lotta kirjoitti...

Sitä sanotaan että yksi kuva valehtelee paremmin kuin tuhat sanaa, toivotaan kuitenkin että maha ei valehtele ja pennejä on tulossa enemmän kuin vähemmän

Frisian Gem Team kirjoitti...

Juu, toivotaan niin! Nyt kyllä alan kuitenkin jo uskoa, että kyllä siellä mahassa JOTAIN täytyy olla?! Jännää:))