21.6.2011

Juhannustyttö 2 vuotta - Midsummer Girl Muske 2 Years!


Welmoed Muske v.d. Eenhoornleijn 2 years!


Muske and her friend Terra 21.6.

Tänään on vuoden valoisin päivä, ja tänään myös meidän stabytyttömme Welmoed Muske täyttää peräti 2 vuotta! Paljon onnea Muskelle ja koko kennel Eenhoornleijn´in W-pentueelle!!! Muske on meidän todellinen Juhannustyttömme; iloinen, leikkisä, valoisa ja ystävällinen, aivan kuten Juhannus itsessään. Iän karttuminen ei ole poistanut Musken iloisuutta, vaikka toisaalta Muskessa on viimeisen vuoden tai puolen vuoden aikana tapahtunut paljon aikuistumista. Stabyn hyvät piirteet ovat entisestäänkin korostuneet murrosiän jäätyä taakse. Olen erittäin iloinen siitä, että minulla oli mahdollisuus tuoda Muske kaksi vuotta sitten Hollannista Suomeen!


Terra lähti tänään takaisin omaan kotiinsa. Voi sitä iloa ja riemua, kun Terra tapasi Lotan! Kaikesta huomasi, että tällä kaksikolla on erittäin hyvä ja toimiva suhde. Meille sensijaan tuli kertaheitolla hieman hiljaisempaa, ja taisi omilla koirillammekin olla hetken haikea mieli, koska olivat hieman ihmeissään Terran lähdettyä. Terra on oikein mukava, iloinen ja suorastaan riehakas poika. Mitään ongelmia ei kuitenkaan ollut laumaan sopeutumisessa, sillä Terra näyttäisi olevan myös älykäs, kuuliainen ja hyvähermoinen pakkaus, joka hetkessä omaksui vieraan paikan omakseen eikä turhia sressannut. Terra tuntui myös ottavan kaiken omasta lomastaan irti, myös nukkumapaikan suhteen. Oli pitkästä aikaa yllättävää (ja hellyyttävää) herätä yöllä, kun pieni karvainen pää tuhisi samalla tyynyllä:)) Hymm..., oikein kova ikävä tuli taas Kissmoa, kun tällaisen hieman alle 8-kuukautisen, ihanan urospennun kanssa peuhasi reilun viikon. Oli onnekas sattuma, että minulla oli lomaa ja saatoin ottaa Terran meille perheen ulkomaanmatkan ajaksi. Tätä kirjoittaessani meidän Antje ja Muske nukkuvat hyvin, hyvin sikeästi, miksiköhän? Tänä aamuna ehdin vielä ottaa pihalla pari valokuvaa Terrasta, ja suureksi yllätyksekseni sain ihan vahingossa otettua ns. kunnon seisontakuvankin. Lisäsin kuvat Albumiin muiden kesäkuvien alkuun.


It´s most brighest time of year in Finland, and on Friday we´ll spend Middsummer Day/Holiday. Today is also Muske´s Day when she became 2 years! We wish Happy Birthday to Muske and hole W-litter of kennel Eenhoornleijn! We use to think here that Midsummer Day and Midsummer Holiday is time of happyness, brightness and joyful. I´m very happy as getting Muske from Marjolein two years ago. Muske is born on Midsummer and she is like Midsummer; happy, friendly, bright and joyful! One of Antje´s son Terra has spent a week with us. In the morning he left back to home. What a lovely boy with nice character! He gave lot of fun to our Holiday. I´m sure Muske and Antje agree.

Ei kommentteja: