24.4.2011

Bennon kevätkuulumisia


Frisian Gem Bastens Benno "Benno"

Benno

Benno


Benno ja Tico


Benno ja Tico


Jo Kiirastorstaina sain Marjaanalta kerrassaan upeita, keväisiä kuvia vauhdikkaasta Bennosta ja kaveristaan Ticosta, mutta vasta tänään sain pienennettyä kuvat tänne blogiin sopivimmiksi. Benno näyttää pysyvän edelleen tyylilleen uskollisena; vauhtia näyttää Benno-pojalla riittävän ja nauravan kooikerin mainekin on säilynyt:)) Bennolle on kasvanut myös upea turkki, taitaa olla isän peruja, kuten tuo iloisuuskin. Kerrassaan hienoja kuvia Bennosta liikkeessä, itse en koskaan ole onnistunut saamaan omista koiristani tällaisia kuvia, vaikka järjestelmäkamera on minullakin. Siispä taidon puutetta, kuten ennenkin on todettu. Pääsiäinen on sujunut rauhallisissa merkeissä kyläillen, ulkoillen ja nauttien ihanasta kevätsäästä! Taisi tänään olla näillä kulmilla lämpöasteita reilut +20. Meillä on Pääsiäinen hyödynnetty myös keittiöremonttia tehdessä, kuinkas muuten!? Eli keittiö on siirretty toistaiseksi kodinhoitohuoneeseen..., ja pääsiäisruoka on valmistunut mikrossa (=mikroaterioita). Vappuna pitäisi olla valmista. Musken kanssa olimme eilen ystävän luona kyläilemässä. Tästä reissusta ja Musken uudesta, ihastuttavasta tuttavuudesta "Hottiksesta" juttua myöhemmin.

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Voi että ku mää oon kade! Mäkin oon niin yrittäny saada tollasia kuvia Terrasta muttaku meillä on sellanen pikku-pokkari-kamera. Voi voi ja lämmin leipä

Nyt pitää taas yrittää kuvata kun kamera on turvallisesti paluumatkalla Eggyptistä (aijoo ja äitikin).

Frisian Gem Team kirjoitti...

Minäkin olen kade näistä Bennon kuvista + sinun upeasta "kakkupuskesta", mutta ehkäpä joskus ainakin noita liikekuvia opin ottamaan. Pikkuruisten terälehtien väsäämiseen tuskin taidot koskaan riittävät:))
t. Aila