2.1.2011

KISSMO TÄNÄÄN 10 VUOTTA!




Paljon onnea viisaalle ja lempeälle Kissmolle, joka tänään saavuttaa kunnioitettavan iän, 10 vuotta! Aika on mennyt nopeasti, ja muistan hyvin ajan, kun Kissmo tuli meille Hollannista. Pentueessa oli 8 urosta ja 1 narttu, joten oli melko oletettavaa, että saisimme yhden uroksen itsellemme. Kävimme kuitenkin ensin Hollannissa esittäytymässä ja pentuja katsomassa. Toisella matkalla hain sitten Kissmon kotiin. Lentokentällä jouduimme odottelemaan metko pitkään, joten levittelin naisten WC:n lattialle sanomalehtiä erään lentokenttävirkailijan katsoessa pitkään:)) Kissmo fiksuna poikana tekikin tarpeensa heti sanomalehdille, jolloin virkailijaltakin heltisi hyväntahtoinen hymy, "Clever puppy" lausahduksen kera. Nuorenpana poikana Kissmo matkusteli tottuneesti niin laivassa, autossa kuin lentokeneessakin. Kissmo on matkustanut mm. Amsterdamin WW-show´hun ja Wienin kautta Bratislavaan, josta
tuli Euroopan Voittaja-titteli. Kissmo rakastaa yhä edelleen matkustamista ja hotellielämää, aivan kuten Antjekin. Seuraavaksi Kissmo pääsee Ylläkselle, jonne lähdemme hiihtämään lopputalvesta, kevään jo todennäköisesti tultua etelään. Kissmosta on aina ollut helppo ottaa kuvia. Kun pojalle sanoo esim. "Otetaanpa valokuva", se asettuu heti istumaan ja aina samanlaiseen asentoon, kun alimmaisessa kuvassa, täysin liikkumatta ja kuono hieman ylväästi ylhäällä. Fiksu poika! Kuvat otin eilen iltahämärässä, jotta saisin kuviin hieman juhlatunnelmaa.
Kissmo on ikääntynyt fyysisestikin huomaamatta, sillä harmaantumista tai liikkeiden hidastumista ei Kissmossa juurikaan näy, ja poika on ollut kaikin puolin terve kaikki nämä vuodet. Kissmo viettää merkkipäiväänsä perhepiirissä nauttien huomiosta ja saamastaan hellyydestä yhdessä Musken ja Antjen kanssa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet Onnittelut 10-vuotiaalle Kissmolle!!!

Kauhean nopeasti aika on kyllä mennyt, kun "pojat" on jo 10-vuotiaita!

Terv. Puoliveli ja omistaja Raumalta

Lotta ja Terra kirjoitti...

Onnittelut synttärisankarille myös Espoostä päin! Niin se aika vaan kuluu hyvässä seurassa ja koikkeri-kaveri on kyllä seuraa parhaasta päästä :DD

Frisian Gem Team kirjoitti...

Tosiaankin, onko siitä jo 10 vuotta, kun Kissmo tuli meille?! Aika on hurahtanut nopeasti enkä yhtäkään Kissmon kanssa yhdessä viettämääni päivää ole katunut, niin hieno poika Kissmo vain on - kuten velipuolensa Kavikin!! Terralle ja Lotalle terkkuja tätäkin kautta!

t. Aila & Co