16.12.2010

Pennut kohta luovutusikäisiä!


Pennut täyttivät viikonvaihteessa peräti 6 viikkoa, jolloin ohjelmassa oli mm. 2. matokuuri. Ilokseni huomasin, että Canex oli jälleen ilmestynyt apteekin hyllylle, joten yksi kerta-annos riitti. Aikoinaan asuessamme Helsingissä kävin vuosi toisensa jälkeen koirien kanssa eläinlääkäriasema Käpälämäessä saaden aina erittäin asiantuntevaa ja hyvää hoitoa koirillemme. Olenpa ajanut sinne joskus vielä Nurmijärvelläkin asuessamme, vaikka kieltämättä matka oli aika pitkä. Jokin aika sitten Käpälämäen toinen klinikka perustettiin Nurmijärven Klaukkalaan, joten sinne suuntasimme eilen (tai oikeammin tätä keskiyöllä kirjoitettaessa toissapäivänä) pentujen kanssa pentutarkastukseen täältä Läyliäisistä. Toisin kuin oletin, ajomatka sujui mennen tullen hienosti; yhtään inahdusta ei kuulunut kevythäkistä, jossa pennut matkustivat, vaikka Antje-mamma oli jätetty kotiin. Myös varsinaisen lääkärintarkastuksen pennut ottivat rennosti ja mikrosirut sujahtivat kuin huomaamatta kullekin pennulle. Varmasti pentujen tyytyväiseen olotilaan oli osasyynä jo Helsingin ajoilta tutuksi tulleella Käpälämäen kodinomaisella ja kiireettömällä, mutta asiantuntevalla ilmapiirillä, joka sama ideologia näkyy myös Klaukkalan toimipisteessä. Tällaisessa paikassa luulisi koirienkin viihtyvän jo pelkästään siksi, että leppoisa mutta asioihin huolellisesti paneutuva työote vähentää omistajankin (mahdollista) stressiä. Pennut todettiin tarkastushetkellä terveiksi, ja jokainen pentu sai tästä oman todisuksen. Kuvassa EL Annina Pappila kuuntelee Ettan sydänääniä.
Pennut viihtyvät päivä päivältä enemmän valveilla, joten joulukiireistä ei tarvitse näinä päivinä huolehtia, kun kiirettä riittää muutenkin. Ensimmäiset pennut muuttavat uusiin koteihinsa Joulun aaton aattona. Kaikille pennuille on tiedossa erittäin mukavat kodit ja uudet omistajat. Mikäli olette kiinnostuneita katselemaan kuvia keittiömme lattiasta, niitä ja vähän muitakin uusia kuvia löytyy nyt Picasa-albumista. Vielä on ottamatta pennuista kunnon potretit; toivottavasti ehdin tehdä sen ja monta muutakin asiaa vielä ennen joululomaa:))
Picture: female puppy Beatrix, call name Etta, is checking-up by veterian. More pictures (puppies 5-6 weeks) here.

3 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Iiiihania kuvia, kyllä ne vaan on niin söpöjä <3. Ei muuta, ne on vaan niin ihania :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten suloisia:). Toivottavasti meilläkin tuollaisia ensi kesänä.
T:Anne, Keira ja Julia

Frisian Gem Team kirjoitti...

Hei!

Juu, ovat kyllä syötävän suloisia palleroita, jotka sananmukaisesti täyttävät päivämme kokonaan:)) Annelle kuin myös kaikille muille kooikerkasvattajille toivon onnea tuleville pentusuunnitelmille, sillä niin moni mukava perhe, henkilö/koiraharrastaja jäi nytkin ilman omaa pentua. Toivottavasti kevät/kesä tuo tullessaan iloisia pentu-uutisia useammalta taholta!

-Aila-