23.11.2010

Pennuilla kennelnimet



Kotisivuni on päivitetty nopeasti, kuten aina (kiitos Mari!!!), eli nimifriikeille ja muillekin tiedoksi, että nimet ja hieman lisätietoa asiasta löytyy täältä. Sivuilta löytyy myös linkki hollantilaiseen nimipankkiin. Kun hakukenttään laittaa nimen, saa tietoa nimen kantasanasta ja historiasta. Hollannin kielestä saa melko hyvin ainakin selkoa (joskaan ei täydellistä käännöstä)esim. Googlen kääntäjällä. Olen saanut postia monelta muultakin nimifriikiltä; hauska huomata, ettei ole ainoa "hurahtanut":)) Jatkossa pyrin laittamaan ainakin yksittäisiin kuviin pennun nimen. Pennun omistajat antavat luonnollisesti pennuille itse valitsemansa kutsumanimet, joista ne tulevaisuudessa tullaan tunnistamaan arjessa.

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

Nyt on kaikki nimet huolellisesti tarkistettu sen Hollantilaisen nimipankin ja google translaten avulla (siis niin huolellisesti kun tuolla google translatella nyt voi..). Tuo Bastens Bouden= rohkea ustävä oli aika ihana. Miten osasit päättää mikä pennuista saa minkä nimen? Onko "rohkea ystävä" rohkea? Varmaan vaikea mutta hyvin palkitseva projekti oli :D

Frisian Gem Team kirjoitti...

Moi!

Kuten sanottu, nuo merkitykset, kuten "rohkea ystävä" tai "onnen tuoja" (=Beatrix) tulivat ns. kylkiäisenä. Ensin ihastuin nimiin ja niiden historiaan. joo, en kehtaa edes kertoa paljonko kulutin tähän projektiin aikaa:))