15.11.2010

Illan aikana tapahtunutta


Hei, sanoitko jotakin?
Mitähän laatikon tuolla puolen mahtaa olla?
Aivan pakko oli palata tänään vielä tänne, sillä pentulaatikossa tapahtui kummia. Antaumuksellisen ruokailun jälkeen eivät kaikki kaverukset pötkähtäneetkään heti nukkumaan, kuten tavallisesti. Yksi pojista kiinnostui isosta karvapallosta ja alkoi leikkiä sen kanssa! Kun juttelin sille, se käänsi päänsä suoraan ääntä kohti. Toinen veijari pungersi itsensä ylös pentulaatikon ns. turvapilaria vasten ja nuuski innokkaasti uusia tuulia. Antjella oli muuten samanlainen iso karvapallo pikkupentuna, joka olikin sen mieluisin lelu, kunnes siirtyi aitoon jalkapalloon. Antjen karvapallo eli aikansa, ja löysin uuden samanlaisen Antjen pennuille. Muutaman päivän sisällä täytynee rakentaa pennuille isompi tila, jossa mahtuu leikkiä ja temmeltää. Viikon kuluessa saatan lisätä joitakin kuvia Picasaan "pennut 1-2 viikkoa" -osastolle.

2 kommenttia:

Lotta kirjoitti...

hah :D, toisessa kuvassa pentu luuli jo päässensä esteen yli, mutta edessä olikin korkia seinä :p.
Onko se pentulaatikko nyt niin paha paikka olla kun heti kun oppii kävelemään niin pitää oppia kiipeämään seinien yli :)? lol

Frisian Gem Team kirjoitti...

On se kyllä aika hassua, miten se maailma vetää puoleensa pentujakin. Äsken huomasin yhden pennun nukkuvan tyytyväisenä kalsean sanomalehden päällä, vaikka vieressä olisi ollut pentulaatikko ja ihanan lämmin peitto?!

t. Aila