29.3.2010

Bloggerissa ongelmia jälleen!

Jotain kummallista ongelmaa jälleen Bloggerissa! En ole tarkoituksella vaihtanut yläpalkin kuvaa enkä poistanut Blogistani kuvia - ne vaan eivät näkyneet enää!!?? Mitään en ole säädellyt enkä muuttanut, mutta kuvat vain häipyivät eivätkä enää ilmestyneet takaisin (muutamaa kuvaa lukuun ottamatta). Kärsimättömänä ja pedanttina tyyppinä päätin lopulta poistaa "näkymättömien" kuvien koodit kokonaan. Ehkäpä kuvia oli kapasiteettiin nähden liikaa; eihän tämän kai ole tarkoituskaan olla mikään albumi:)) Tai sitten Bloggerissa oli teknisiä ongelmia, ja olin liian hätäinen poistaessani kuvat. Niin tai näin, jatkossa pyrin lisäämään/vaihtamaan kuvia useammin kotisivuille. Albumia tulee tietenkin päivitettyä kevään tultua ihan oikeasti, mutta ehkäpä sinnekin pitäisi jossain vaiheessa hankkia lisätilaa. Eli tämä Blogi taitaa tulla tiensä päähän, ja sain tästä hyvän syyn aloittaa uuden Blogin kirjoittamisen. Täytyypä alkaa suunnittelutyö, kun löytyy siihen aikaa. Tämän Blogin säilytän kakkosblogina ja kirjoittelen siihen kuulumisia, kunnes uusi versio valmistuu. Kuvia en tänne enää uskalla ladata, ja uusi Blogikin kannattanee pitää kuvien suhteen kohtuuden rajoissa. Muuten meille kuuluu hyvää. Musken kanssa olimme viikonloppuna Eilaa ja "pikku" Lyyliä tapaamassa Nurmijärvellä (voiko leonbergista sanoa "pikku"?). Oli kiva tavata Lyyli, joka oli oikein ystävällinen ja avoin 5-kuukauden ikäinen pentu - ja tietenkin hyväkäytöksinen! Ensimmäisten juoksujen jälkeen Muske on muuttunut pennusta aikuiseksi tarkoittaen sitä, että ystävällisyys ja avoimuus on säilynyt, mutta pennun leikit eivät enää vieneet mukanaan aivan yhtä innokkaasti kuin kuukausi sitten vielä oli asiat. Nyt meillä on siis täällä kotona hienostunut, arvokkaan oloinen Lady Muske. Eilalle tätäkin kautta suuren suuret onnittelut Leonberg-yhdistyksen myöntämästä arvokkaasta kunnian osoituksesta, joka tuli tehdystä erinomaisesta työstä leonbergien parissa! Kevät innostaa taas suunnittelemaan näyttelymatkoja. Tosin Lahden näyttelyn ilmoittautumisaika pääsi unohtumaan (olin suunnitellut lähteväni Antjen kanssa), mutta onneksi kevät ja kesä tuo tullessaan monia, monia näyttelyitä. Musken kanssa taidamme lähteä seuraavaksi näyttelymatkalle jonnekin päin Suomea.

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Minullakin blogger heitti ihan itsekseen poikien kuvat nurinnarin, eilen huomasin moisen kummajaisen. Lisäksi se ei aina näytä koko kuvia, vaan jättää osan kuvista näkymättömiin. Vaan muuten toimii kyllä ihan kivasti :)

Hyvää pääsiäistä teille ja kauniita keväisiä päiviä täältä Joensuusta toivotellen Henna ja S+P

Frisian Gem Team kirjoitti...

Eli samoja ongelmia on muillakin - ehkä tähän läytyy parannus/ratkaisu?! Olin lisäämässä paria kuvaa takaisin, mutta eipä sekään eilen onnistunut. Kuten sanottu, jatkossa kuvien kanssa täytynee olla "maltillisempi". Usein myös tekstejä joutuu muokkaamaan, jos kuvat häipyvät. Muuten tykkään minäkin Bloggerista - helppo ylläpitää ja muokata.
MUKAVAA PÄÄSIÄISEN AIKAA TEILLE KAIKILLE!
T. Aila & koirat