18.3.2010

Arkisia kuulumisia - Kissmo´s bathday


Mitään kovin kummallista ei ole tapahtunut viime päivinä, paitsi että kokonainen viikko on vierähtänyt flunssan kourissa. Tänään (tai oikeammin myöhään eilen illalla) oli jo sen verran parempi olo, että päätin tehdä Kissmolle perusteellisen keväthuollon. Kissmo tassutteli kuuliaisena kodinhoitohuoneeseen, jossa harjattiin turkki aluskarvoja myöten, poistettiin lumessa möyrimisen jäljiltä muutama takku korvien takaa, siistittiin tassut, leikattiin kynnet, putsattiin korvat, silmät ja hampaat sekä muutenkin stilisoitiin sieltä täältä. Tässä vaiheessa Kissmo jo kainosti ilmaisi olevansa tyytyväinen, mutta vielä oli kylpy edessä. Kaiken kukkuraksi Kissmo sai vielä kylpytakin päällensä, johon se ei ole aikaisemmin tottunut. Kun "mamma" kuitenkin selitti, että näin saadaan turkki sileäksi ja kiiltäväksi, hyväksyi se kypytakikin. Vähemmästäkin menee vanhempi herrasmies noloksi:)) Muske ihmetteli pitkään Kissmon outoa takkia ja kummallista "pahaa" shampoon tuoksua nuollen Kissmoa myötätuntoisesti ja asettui sitten Kissmon viereen nukkumaan. Antjea ei näkynyt sattuneesta syystä näihin aikoihin missään. Eipä tiedä Antje, että sama on pian edessä meidän raisulla poikatytölläkin:))

Muutaman lämpimän päivän jälkeen ehdin jo toivoa lumien alkavan sulaa, mutta ei, parin päivän sisällä sitä taitaa tulla paljon lisää!? Eikö tämä ikinä lopu? Pihallemme on tulossa parin päivän sisällä runsaasti puutavaraa (toivottavasti hyvin suojattuna), sillä heti lumien sulattua alkaa varaston rakentaminen ja pihan aitaaminen. Toivoisin, että koirat pääsisivät pian nauttimaan myös omalla pihalla olosta, mutta näillä näkymin aitaa ei pääse pystyttämään vielä pitkään aikaan. Harmillista, mutta kaipa se kevät ja kesä joskus tulee, täytyy vaan jaksaa odottaa.
Today Kissmo had bathday and he was washed and cared from head to toe. After all he had to keep a lounger first time in his life. Of course every gentleman would be abashed! But, when "the lady of the house" said "You will have dried, shiny and clean coat because of that and it´s too cold walking with wet coat in the snow and could", he accepted also it. Our poor, kindly Kissmo! Muske was wondering Kissmo´s lounger and "strange" smell after bath, and she was licking Kissmo sympathetically. After that Muske wanted to sleep close to her friend:)) Antje was "disappeared" somewhere. I do not have to wonder why is that:))

2 kommenttia:

Henna kirjoitti...

Onnitteluja Musken upeasta pärjäämisestä näyttelyssä! Terveisiä täältä Joensuusta ja mukavia kevättalven päiviä teille kaikille!

Frisian Gem Team kirjoitti...

Kiitos Henna! Tämä olikin Musken ensimmäinen ja viimeinen pentunäyttely, sillä huomenna Muske täyttää 9 kk.
-Aila & Muske-