25.2.2010

Hiihtoloma - Winter Holiday

Meneillään olevaan talvilomaviikkooni on sisältynyt paljon lisää lunta, pari upeaa aurinkoista päivää ulkoilun merkeissä koirien kanssa sekä tietenkin kisojen seuraamista. Lunta tuli täällä(kin) pari päivää sitten todella paljon. Näillä kulmilla sitä taitaa olla jo n. metrin verran. Talojen katoillakin on hirvittävän muhkeita lumipeitteitä, ja naapurustossa onkin näkynyt katoilla lumimiehiä. Me taidamme säästää tuon ihanuuden viikonloppuun. Pikku hiljaa sitä alkaa jo toivoa, että saisi tuntea oikeaa maata jalkojensa alla. Keväällä on mielenkiintoista nähdä mitä lumen alta paljastuu. Myyrätuhoja esimerkiksi? Lumessa on ainakin näkynyt talon liepeillä pikkuruisia jalanjälkiä. Tosin en tiedä ovatko ne myyrien vai talon uumeniin hakeutuvien hiirien jalanjälkiä. Aika näyttää:))

Muske täytti 21.2. peräti kahdeksan kuukautta. Onko meidän pieni pallero jo niin vanha?! Sen kunniaksi kotisivuillemme on laitettu Muskesta pari tuoreempaa kuvaa (Musken sivu/pictures). Antjenkin 3-vuotissyntymäpäivät lähestyvät, eli 3.3. Antje täyttää pyöreitä vuosia. Eilen ja tänään on tosiaan ollut aivan mahtavat ilmat. Tänään huomasin, että talon aurinkoisella puolella oleva lämpömittari näytti +15 astetta, ja ulkoillessakin oli tulla aivan hiki auringon lämmittäessä. Postissa eräs mies kuitenkin totesi, että ei kannata vielä innostua, sillä maaliskuussa ennustetaan tulevan vielä kovia lumimyrskyjä ja pakkasia. Lisäksi kevät venyy pitkälle. Kuulin, että tieto on peräisin luotettavalta "sääprofeetalta"...?! Ulkoillessamme olen ottanut eilen ja tänään pääasiassa Antjesta ja Muskesta merkkipäiviensä vuoksi kuvia Picasaan. Muske on muuten aivan hullaantunut hevosiin(lumen, ihmisten ja koirien lisäksi). Meitä lähellä on kaksi hevostilaa. Eilen kävimme Musken kanssa katsomassa Islannin hevosta ja Shetlannin hevosta, joista tuli napattua myös kuvat. Muskessa oli pitelemistä, sillä tyttö oli väkisin tunkemassa itseään aitaukseen:)) Kuten sanottu, kaikella on rajansa, myös lumen määrällä ja talven kestolla. Seuraavissa kuvissa toivon mukaan pilkistävät jo leskenlehdet maasta.

Our Muske became 8 months on 21th of February. Antje will be three years on 3.3. Two fresh pictures about Muske on her site/ pictures. I also have added some very snowly but sunny pictures (mainly about Muske and Antje) to Picasa Web Album.

Ei kommentteja: