16.1.2010

Sininen hetki


Aika on mennyt kuin siivillä, jonka vuoksi blogikirjoittelukin on jäänyt vähäisemmäksi. Kaipa sitä on vaipunut jonkinlaiseen talviuneen luontoa seuraten. Vastaavasti päivien pidetessä ja kevään koittaessa tapahtuu jälleen kerran piristyminen kevättuulien myötä. Toisaalta olen nauttinut myös tänä vuonna talvesta, joka on ollut ihmeen kaunis ja runsasluminen. Ja eipä ole tarvinnut paljon koirien tassuja pestä näillä keleillä! Koirille kuuluu hyvää ja kaikki nauttivat lumesta suunnattomasti. Vaikka lunta on paljon, olemme olleet säännöllisesti metsälenkeillä, kuten tavallisestikin. Tosin ensi talvena olen päättänyt hankkia lumikengät:)) Kovin moni on odottanut ja toivonut saavansa pennun Antjelta, joten lukuisille mukaville pentua kysyneille perheille ja muillekin kerrattakoon, että valitettavasti pentusuunnitelmat ovat siirtyneet elokuulle. Huolelliset sunnitelmat elokuuta ajatellen ovat jo käynnissä, mutta niistä tarkemmin sitten, kun astutus alkaa olla ajankohtaista loppukesästä. Muske on kasvanut ja kehittynyt paljon, mutta luonteeltaan Muske on edelleen pentumaisen leikkisä ja aina yhtä ystävällinen ja avoin kaikille. Sekä Antjen että Musken kanssa pistäydymme kevään aikana muutamissa näyttelyissä. Antje suuntaa Turkuun ensi viikon lopulla ja Muskelle on myös luvassa näyttelymatkoja kevään aikana. Tänään sain vihdoinkin ladattua joitakin talvisia kuvia albumiin. Kuvia on tullut otettua jonkin verran joulu-tammikuussa, mutta läheskään kaikki eivät ole onnistuneet. Albumissa kuvat ovat aikajärjestyksessä niin, että tuoreemmat kuvat ovat ensimmäisinä. Sunnuntaina pitäisi pilkottaa aurinko pitkästä aikaa, joten ehkä saan vielä muutaman valoisamman kuvan lisättyä samaan albumiin. Some winter pictures added to Web Album. On those pictures our playful, happy and friendly young Lady Muske is 6 - 6½ months (on the album latest pictures are first). And after few days she is already seven months!

1 kommentti:

Ulla kirjoitti...

Heippa!
Mukava kun tekin olette saaneet nauttia talvesta, ja suosittelen lämpimästi lumikenkien hankkimista, niillä saa itse ja koirat hyvää liikuntaa:))
Ihania kuvia olit jälleen ottanut, ja Muskesta on kasvanut oikein kaunis nuori neiti, mielenkiinnolla seuraankin sitten teidän kevään näyttelyitä!
Oikein aurinkoista talven jatkoa teidän poppoolle!
Terkuin Ulla, Muusa, Iiris ja Elmeri