20.9.2009

Tänään paistoi aurinko!

Viikonloppu oli aurinkoinen ja lämmin. Teimme pitkästä aikaa metsälenkin koko koiraporukan kanssa. Antje nautti suunnattomasti saadessaan nuuskia metsän tuoksuja ja mutustella metsämarjoja pitkästä aikaa..., ihme kyllä mustikoita ja puolukoita oli vielä runsaasti jäljellä! Sammalpohjaisessa metsässä oli mukava tepastella, ja suureksi iloksemme Antjen käynti näyttää parantuvan päivä päivältä, ajoittaista virheaskeltamista ja oikean jalan lepuuttamista lukuunottamatta. Yhtään koiraa ei Antje vielä halunnut päästää kovin lähelle, ja meillä olikin täysi työ hillitä Musken riehakasta leikki-intoa. Muske täytti tänään 13 viikkoa, ja niinpä laitoin Web albumiin joitakin uusia kuvia. Tänään oli kuvissa pieni surusilmäinen tyttömme, joka hänkin on menettänyt ystävänsä, kuitenkin pääosassa. Jatkossa keskitymmekin saamaan takaisin iloisen ja luottavaisen Antjen. Perinteisin lääketieteen keinot on nyt käytetty, mutta tiedämme monen saaneen vastaavissa tilanteissa avun homeopatiasta. Kiitoksia kaikille, jotka ovat meitä muistaneet. Tänään elämä näyttää jo valoisammalta! Muske 13 weeks and pictures about Antje: http://picasaweb.google.com/AILMAMU50/Muske13WeeksAndOtherDogs#

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koavasti voimia Antjelle paranemiseen sekä teidän koko kaartille hyviä ajatuksia täältä Itä-Suomesta! //Henna ja kooikerpojat Shanti ynnä Preety

Frisian Gem Team kirjoitti...

Voi kuinka mukavaa, että meitä muistetaan tätäkin kautta! Myös Antje kiittää muistamisesta ja lähettää terveisiä Shantille ja Preetylle!
-Aila-

Tara,Momo+Pätkis kirjoitti...

Nettisurffailun tuoksinassa tupsahdin teidän sivuille. Yhtään en osannut aavistaa, että teillä ollaan koettu näin suuria vastoinkäymisiä :(.

Lämpimät osanottomme Inkan poismenon johdosta ja Antjelle roppakaupalla voimia paranemiseen!

Pia, Niko + hippitukka kolmikko

Frisian Gem Team kirjoitti...

Kiitos kovasti:)) Onneksi ehkäpä "koiramaisen elämäni" raskaimmat viikot alkavat olla jo takana, sillä Antjen toipuminen näyttäisi etenevän päivä päivältä parempaan suuntaan. Inkaa tulemme aina kaipaamaan.
Aila, kooikerit Antje & Kissmo ja staby Muske