18.9.2011

Ettalle jälleen näyttelysijoitus - She did it again!



Etta


Etta taitaa olla aikoimoinen tyttö ikäisekseen, sillä lauantaina Savitaipaleella sai Etta jo toisen sertinsä ja oli tällä kertaa myös VSP! Paljon onnea Ettalle ja Liisalle, huikea tahti tällä kaksikolla:)) ROP kooikeriksi valittiin Callitris Hidalgo Herminia. Lopuksi Koda valittiin hienosti myös RYP-2:ksi! Onnea Kodalle ja Sannalle, hienoa saada kooiker ryhmäkehään ja vielä näin voitokkaasti!

Olen lukenut paljon Salme Mujusen (FM, pedagogi, Vuolasvirta-palkittu kasvattaja, toko- ja agility-ylituomari) artikkeleita ja pitänyt niistä. Erikoisesti olen pitänyt hänen tavastaan kirjoittaa/ilmaista asia, jossa näkyy myös vahva asiantuntijuus. Muutama päivä sitten sain kasvattajapostin kautta tietää kasvattajille ja pennun omistajille suunnatusta uutuuskirjasta "Pennun polku puolivuotiaaksi", joka tulee todellakin tarpeeseen niin kasvattajille kuin tuleville pennun omistajillekin. Mikäli joku on kiinnostunut tai posti ei ole kaikkia tavoittanut, lisätietoa löytyy täältä. Itse tilasin jo yhden kappaleen tutustumista varten ja luulenpa, että Antjen ja Musken tulevat pennun ostajat saavat jatkossa pentukansion lisäksi oman pentukirjan pennun mukana, tai mieluimmin hieman ennen pennun lähtemistä uuteen kotiinsa. Koiranpidossa ja -kasvatuksessa ei voi koskaan olla kyllin oppinut, sen on kokemus ainakin itselleni osoittanut moneen kertaan! Jatkuvasti saa uutta kokemustietoa niin oman kokemuksen kautta kuin muilta koiranomistajilta ja kasvattajilta. Edellä mainittu pentukirja perustuu sekä teoriaan että käytäntöön. Niin..., ja nyt on sitten uusi kamera hankittu. Tästä ihmeestä lisää kuvien kera, kunhan olen päässyt uuden kameran kanssa sinuiksi.



Etta did it again! Yesterday, on the Group Show of Savitaipale/Finland, she got her second CC and this time she was BOS, 13 kooikers were entried. Well done as her age, indeed! I´m very happy for Liisa and Etta! Etta´s judgement: Beautiful young female. Excellent propotions and very good balance of body. Friendly expression. Excellent coat and colour. Symmetring colour markings of the body. Strong neck. Excellent position and lenght of upper arm. Topline strong and short. Excellent tailset and excellent position of tail in the movement. Nice presentation. JUN ERI1, SA, PN1, VSP, sert (judge Damic Vucic, Croatia).

Ei kommentteja: