2.5.2010

Häijään näyttely - Häijää Show


Tänään lähdin aamulla varhain ajamaan Musken kanssa Mouhijärven Sastamalaan huonosti nukutun yön jälkeen. Yöllä heräsin nimittäin klo 2.30 kauheaan, toden tuntuiseen painajaisuneen. Unessa Muske oli kadonnut, ja etsin sitä hätääntyneenä joka paikasta. Paikka oli sellainen, jossa oli paljon koiria (esim. koiranäyttely). Huusin ja huusin Muskea hädissäni nimeltä, mutta tyttö oli kertakaikkiaan kadonnut olemattomiin. Kun luulin jo löytäneeni Musken, se olikin aina joku toinen koira:(( Kun heräsin tästä kauheasta painajaisunesta, minun oli pakko heti tarkistaa, onko Muske oikeasti kadonut vai ei. Ja siellähän se Muske nukkui tyytyväisenä omalla paikallaan! Pakko tunnustaa, että aamulla kaivoin vanhan, perinnöksi saamani unikirjan vuodelta 1929 esille, uni oli niin "elävä" (*heh-heh*). Kirjan mukaan huoli ja hätä merkitsee menestystä ja onnea, ja mitä huolestuneempi on, sitä enemmän hyvää siitä seuraa. No, uskoo ken haluaa, mutta niinhän siinä kävi, että tänään Muohijärven Sastamalassa Muske sai elämänsä ensimmäisessä virallisessa näyttelyssä (JUN) ensimmäisen sertinsä ollen myös rotunsa paras! Sää oli kyllä aivan kauhea! Taivaalta satoi myrskyisän tuulen saattelemana vettä, räntää ja rakeita. Järjestysmiesten piti tulla tuomaan jopa tuomarikatokseen lisätukia, jotta se ei olisi lentänyt ilmaan! Muske kävi näyttelypaikalla myös ammattivalokuvaajalla kuvattavana. Kuvat tulevat s-postissa lähiaikoina. Siksi Musken Häijään näyttelystä saama lehmälelu ja pokaalit saavat toistaiseksi juhlistaa tätä loppujen lopuksi hienoa päivää! Onnittelut myös Bägbys Antoniolle omistajineen BOS-sijoituksesta! Today we spent very nice even cold showing day with Muske in Mouhijärvi/Sastamala, about 190 km from our place. The weather was awful; cold and stormy and it was raining water, wet snow and hail by turns! However, Muske´s first official show was lucky. Her placement was EXC/1, BB1, CC and BOB! There was also professional photographer on the showing place, so "winner picture" of Muske will be published later. Until that, the goblets and Muske´s new cow toy from the show place dignify for this successful day:)) The best stabij of opposite sex was Bägbys Antonio (f. Felle Tjebbe Fan Us Hunen Freon, m. Molargårdens Alva). Gongratulations to him, his owner and breeder!

9 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Wautsi, onnea Muskelle hienosta menestyksellisestä päivästä!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut Musken hienosta näyttelyuran avauksesta!
Kaisa ja Veiko

Frisian Gem Team kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Mukavaltahan se aina tuntuu tämä ensimmäinen serti:))

t. Aila

Henna kirjoitti...

Onnea Muske ja ylpeä emäntä :)

Frisian Gem Team kirjoitti...

Kiitos Henna! Juu, vähän olin kyllä Muskesta ylpeä - toivottavasti ei sentään nenä noussut lopullisesti taivasta kohden:))

Ulla kirjoitti...

WAU!!! Hieno tyttö Muske, mahtavasti alkoi Musken näyttelyt!!! Onnea! Onnea todella paljon Muske ja Aila:D))
Aurinkoista kevään jatkoa!
Terkuin Ulla

Frisian Gem Team kirjoitti...

Kiitos kovasti onnitteluista Muskenkin puolesta! Muske jo odotteleekin tapaamista ja mukavia yhdessäolon hetkiä kesällä:))
t. Aila & Muske

Anonyymi kirjoitti...

Kävin pitkästä aikaa kurkkimassa. Täällähän oli tosi iloisia uutisia! TODELLA PALJON ONNEA!!
Terkuin Eila & leot

Frisian Gem Team kirjoitti...

Kiitos Eila! Kaiken kaikkiaan meillä oli kiva päivä, vaikka ilma oli karmea! Eikä paikkakaan ollut hullumpi:))
t. Aila & Muske