7.4.2010

Metsäretkellä jälleen - Walking in the woods again!


Kissmo and Muske


Antje
Vihdoinkin lumi on sulannut niin paljon, että metsässä pystyy jo melko hyvin kulkemaan. Koirat olivat aivan innoissaan päästessään pitkän talven jälkeen haistelemaan metsän tuoksuja, mielenkiintoisia jälkiä, ihmettelemään outojen lintujen ääniä - ja maistelemaan varpuihin kuivuneita marjoja! Itselläkin oikein "sielu lepäsi", kun enää ympärillä ei kaikki ole vitivalkoista, vaan vihreä väri ja sen muunnokset alkavat työntyä esiin. Tosin valkoinen lumi on paljon kauniimpaa kuin tämä sulanut lumi. Parasta kai onkin, että Suomessa voi todellakin nauttia vuodenaikojen vaihtelusta etenkin tänä vuonna, kun kevättä on saanut odotella pitkään. Kotiin päästyämme koirat olivat märkiä, likaisia, mutta ilmeisen tyytyväisiä ja rojahtivat heti lattialle nukkumaan syötyään murkinansa. Näyttelyreissutkin alkavat jälleen kiinnostaa kesän lähestyessä, ja lähdemmekin Musken kanssa toukokuun alussa Häijään näyttelyyn Mouhijärvelle. Antjellekin olen suunnitellut näyttelymatkaa myös toukokuulle, paikka on vielä avoinna. Kesäkuussa Antje lähtee Tanskaan, eikä pidä tietenkään unohtaa kooikereiden erikoisnäyttelyä, joka pidetään 10.7. Muske, Antje and Kissmo enjoyd very much as having long walking in the woods for a long time! We still have snow, but not so much anymore. So, today it was easy to walk on the woods again. It was so funny looking for activity of dogs; all of them were snuffing peace of ground together for a long time:)) Muske was hunting "something" fanatically, and Antje loved to eat dried blueberries - as usual. Some new pictures on the Album. We also have planned some showing trips to Muske and Antje in the near future.

2 kommenttia:

Eila & Peppi,Lyyli kirjoitti...

Tsemppiä näyttelyihin! Ihania nuo metsäretket ja Antjekin näkyy olevan mukavassa puuhassa;) No onneksi vettä löytyy ja koirat saa pestyä.
Kevään odotusta ja halit koirille.

Frisian Gem Team kirjoitti...

Kiitos! Antjea (kuin myös muita koiria) onkin nyt juoksutettu metsässä tiuhaan, jotta "kroppa kiinteytyisi" pitkän ja ankaran talven löhöilyn jälkeen. Vauhti on välillä hirveä, kun etenkin Antje ja Muske pinkasevat täysillä eteenpäin. Parasta liikuntaa koiralle!
t. Aila & koirat