17.12.2009

Joululoma- Christmas Holiday

Joululomani on alkanut vihdoinkin (!) ja otin tänään pitkästä aikaa kameran mukaan suunnistaessani koirien kanssa lenkille. Mittari näytti -20, ja ulkona oli tosiaankin mielettömän kylmä!!! Koirilla oli tietenkin takit päällä, ja päästessään juoksemaan metsässä vapaana, ei niillä tuntunut olevan yhtään kylmä. Tosin kovin pitkään ei tällaisessa pakkasessa voi ulkoilla takeista huolimatta. Muske on niin enenrginen, että tarvitsee vastapainoksi sisätiloissa paljon virikkeitä etenkin, jos ulkoilu jää vähäisemmäksi. Eila Honkasen temppukirjasta vinkkejä koiran kanssa touhuamiseen sisätiloissa(kin) onkin löytynyt! Itse taisin palelluttaa tänään oikeasti sormeni yrittäessäni kuvata koiria. Rukkasten kanssa kuvaaminen ei oikein onnistunut, eikä onnistunut muutenkaan yllä olevaa kuvaa lukuunottamatta. Kaipa se pitää uskoa, että kylmän kangistamilla sormilla ei tarkkoja kuvia saa, kun ei ole riittävästi valoakaan. Ehkä kuitenkin laitan joitakin tänään ottamiani kuvia galleriaan, täytyypä vielä niitä katsoa, tai sitten otan uusia. Antjen viime viikonlopun menestyksen innoittamana laitoin eilen postiin ilmoittautumisen Turkuun, joten tammikuussa pääsevät sekä Muske että Antje näyttelyyn.
Nowadays it has been very cold in Finland, today even -20º C !! Still, the dogs have enjoyed, playing and running in the forest some time because of their new winter coats:))
In the picture our lovely "Lady Frost", Muske. We are spending Christmas Holiday some weeks, so more pictures later. Muske´s first puppy show will be 10.1., and Antje´s turn is 24.1., again.

Ei kommentteja: