29.10.2009

Syyslomalla

Tämä viikko on mennyt syysloman merkeissä. Käytännössä tarkoittaa sitä, että paikkoja on edelleen laitettu kuntoon ja monia käytännön asioita on hoidettu muuton seurauksena. Tänään tuli uusi koiraystävällinen sohva taloon, eli sohvan kaikki päälliset voi helposti irrottaa ja pestä. Huomenna tulevat kylään sähkömies ja nuohooja. Ja vielä on muuttolaatikoitakin purkamatta:))

Muske täytti viikko sitten 4 kuukautta. Viime viikolla ottamani kaikki ulkokuvat epäonnistuivat, koska oli niin sateista ja pimeää. Sisällä otetussa kuvassa meidän ilopilleri Muske kuvattuna n. klo 00.30 ja vielä täynnä tarmoa (taitaa taas olla tuhotun WC-paperirullan jäännöksiä suupielessä?!), Kissmon ja Antjen mentyä jo unten maille.

Kaikki koiramme ovat sopeutuneet hyvin uuteen asuinympäristöön. Kissmo on pari kertaa yllättänyt meidät totaalisesti mentyään häntä heiluen iloisesti tervehtimään vastaantulevia koiria - jopa uroksia!? Myös Antje suhtautuu iloisen uteliaasti koiriin. Ei mene kaikkia tervehtimään, mutta ei myöskään hauku kenellekään tai osoita pelokkuutta..., josta olen iloinen. Muske suorastaan vaatii päästä tervehtimään jokaista liikkuvaa olentoa, olipa kyseessä sitten ihminen, koira tai hevonen (meidän lähellä on pari hevoslaidunta), mutta sehän ei ole mitään uutta Musken kohdalla! Olen todella iloinen siitä, että Muske on niin avoin ja iloinen veitikka, helppo koira ottaa mukaan mihin vain.

Syksyn aikana olemme joutuneet perumaan tai jättämään väliin Antjen kanssa monta näyttelyä sattuneesta syystä. Antje on ilmoitettu myös Pohjoismaiden Voittaja-näyttelyyn, ja tällä hetkellä näyttäisi siltä, että lähdemme Antjen kanssa kohti Messaria joulukuussa. Talven lähestyessä alkaa Antjen turkkikin taas saada tuuheutta. Tulevana viikonloppuna on luvattu ainakin tänne Kanta-Hämeen puoleen kaunista ja kirpeää pikkupakkassäätä, joten toivon mukaan saan otettua jälleen kuviakin koirista.

Ei kommentteja: