7.10.2009

Muuttopuuhat meneillään!

Muutamme uuteen kotiin! Päivät ovat kuluneet tavaroita pakatessa, ja monenlaisia muuttoon liittyviä järjestelyjä tehdessä nopeasti, ja pian pääsemme muuttamaan Lopen Läyliäisisssä sijaitsevaan taloomme. Koirat ovat jo tutustuneet uuteen taloon ja hyväksyneet sen heti omakseen (johtuneeko naapuritalojen koira-asukkaiden jättämistä mielenkiintoisista merkeistä...?). Huomenna on tarkoitus tutustua paikallisiin lähimetsiin; tuntevat koiratkin sitten olonsa kotoisaksi muutettuaan uusiin maisemiin. Loppumetreillä siis ollaan, mutta kiirettä on pidellyt siinä määrin, että emme ole ehtineet tällä viikolla Musken kanssa treeneihin tai pentukerhoon lainkaan. Ensi viikolla sitten sitäkin innokkaammin taas jatketaan. Musken kuva-albumi päivittyy joidenkin päivien katkon jälkeen, kunhan olemme asettuneet taloksi, saaneet tavaroita omille paikoilleen ja internetyhteydet toimimaan. Kotisivuillamme tulee myös puhaltamaan kokonaan uudet tuulet jonkin ajan kuluttua. Antjen jalka on parantunut lähes ennalleen, mutta Antje tarvitsee tapahtuneen jälkeen vielä rohkaisua mitä tulee koiriin (lukuunottamatta Antjea ja Kissmoa). Tähänkin olemme saaneet jo apua, joten tulevaisuus näyttää Antjenkin kohdalla tällä hetkellä hyvin valoisalta! Kiitos Marjut (http://www.kolumbus.fi/rosacanina/) tuhannesti kaikesta avusta, neuvoista ja homeopaattisesta hoidosta!!!! Raportoin tuloksista sinulle yksityskohtaisesti myöhemmin. Tällä kertaa ei muuta, sillä lukuisat tavarat odottavat vielä pakkaamista, pääsyä pihalla olevalle nostolavalle tai kierrätykseen:))

3 kommenttia:

Tara,Momo+Pätkis kirjoitti...

Olipas mukava lukea, että Antjen jalka on lähes entisellään!

Tsemppiä muuttoon (täällä homma on vielä ikävästi edessäpäin - jotenkin se tuntuu vielä niin kaukaiselta, että en ole saanut oikein mitään tehtyä asian eteen, joten ensi viikosta taitaa tulla vähintäänkin mielenkiintoinen...).

ps: Pätkis lähettää Muskelle kokovartalohännänheilutuksia (Pätkä oli eilen kahdestaan leonbergi Väinön kanssa leikkikoulussa, joten ette olleet ainoita, joilta jäi leikkikoulu väliin :D)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea uuteen kotiin!! ja hienoa, että Antjenkin voi hyvin:))
Ei vaan kun muutto intoa teille!
Terkuin Ulla ja Rinkelit

Marjut ja Venla kirjoitti...

HEI! JA hyvää Pyhäinpäivää! Enpä malta odottaa, mitä palautetta saan Antjen toipumisesta! Lukemani perusteella neiti alkaa toipua. Hienoa!!! Ja onnea Messariin!!! Venlakin kokeilee ensi kerran näyttelykehän tunnelmaa Tamminäyttelyssä Kajaanissa. Jännittää jo nyt....